Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Et opråb om madkultur

Skriv en kommentar

Første indlæg, her hvor det hele skal sparkes i gang… Og er der en bedre måde end at begynde med nogle visdomsord fra den altid nærværende kok Bo Jacobsen. Til dagligt driver han sammen med sin kone Lisbeth Restaurationen. Hvis du endnu ikke har været et smut der forbi, så kan det på det varmeste anbefales. Der står den på mad, vin og varme i allerbedste og velsmagende stil, ren topklasse!

Nu kom jeg dog lidt væk fra hvad det egentligt skulle handle om, nemlig Bo’s opsang til den danske befolkning, der gladelig går rundt og trommer sig på maven og higer efter den gode livsstil og lækkert mad med kvalitet. Uden egentligt at skulle gøre så meget andet, end at gå på jagt på supermarkedernes tilbudshylder og derefter mæske sig i hvad der i nuværende uge, kan findes til billige penge!

Topkok: Vi har glemt alt om god mad! Det tog kun 40 år at miste tusind års erfaringer med dansk madkultur, skriver Bo Jacobsen.

Reklamer

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s