Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Frugt med vaniljeskum

Skriv en kommentar

Hvad gør man når man en halv sen torsdag aften får lyst til lidt sødt, og med en fornuftig bagtanke, ikke har andet end frugt i huset? Så tænker man da hurtigt og får med lidt fart bikset en lille ret sammen. Som kan tilfredse hungeren, samt narre det kære hoved, til at tro det har fået en lækkerbisken af dimension.

Jeg havde lidt æbler og nogle dejlige næsten overmodne og søde kiwier, så efter at jeg havde fundet en halv banan frem fra fryseren. Skar jeg kiwi og æble ud i passende stykker. Bananen kørte jeg på blenderen sammen med lidt Naturli soyadrik med vanilje og en smule vaniljepulver fra Urtekram, for at få turbo på vaniljesmagen. Hvis du skulle ligge inde med en stang vanilje, ville lidt vaniljekorn derfra slet ikke være skidt, i stedet for pulveret, dog var det, det eneste jeg lige havde i skabet. Skummet er ved at være færdigt når det stille og roligt begynder at danne bobler på toppen (det hjælper at løfte let på blenderlåget, så der kommer luft ned til processen) og har en dejlig halv tyk konsistens. Derefter er det bare at smide frugt og vaniljeskum på en tallerken og velbekomme!

Nu er kiwi og æble måske ikke de 2 mest spændende frugter man kunne komme på sådan en anretning, men da der ikke er meget frugt, der ikke boltrer sig lystigt med vanilje, så er der frit valg på de hylder der lyster! Det ville heller ikke skade at vende frugten i hakket mynte eller citronmelisse, før det kom på tallerkenen.


Reklamer

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s