Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Samuel Adams Honey Porter – Også til jul!

Skriv en kommentar

Jeg er jo nok ikke den eneste i det ganske land der er glad for et glas godt og kraftfuld øl. I denne tid er der nok at vælge imellem, da juleøllen vælter ind over os og det er da også meget godt, det meste smager jo ganske udmærket!

Dog savner jeg ofte en julebryg med noget mere mørk malt og spark end det mest gængse tilbyder. En der er kendetegnet ved de specifikationer er Nørrebro BryghusJulebryg, men den bliver hurtigt for julebrødsagtig.

For et lille stykke tid siden faldt jeg så over en Honey Porter fra Boston baserede Samuel Adams. En dejlig dyb og nuanceret porter med masser af dybt ristet malt, sødmen fra honningen, som ikke går ind og bliver for voldsom, og så en frisk krydret slutning fra humlen.

En rigtig lækker porter, som også kan gå ind og spille med på julemelodierne, da den har sødmen og det krydrede præg, sammen med det mørke og maltede, skål!

Reklamer

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s