Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Spinat med muskatnød

Skriv en kommentar

Her er en lille let ret der kan bruges som tilbehør, til næsten alt… Du kan se hvad jeg har brugt det som tilbehør til, i posten ovenover!

Spinat
Olivenolie
Salt og peber
Stødt muskatnød eller riv den selv
Smør

Spinaten rippes, hvis den er stor nok til det, herefter skal det skylles et par gange eller mere, hvis nødvendigt, i godt med koldt vand, så vi kan få jorden væk derfra. Afhængigt af størrelsen på bladene, kan de bruges hele, eller hakkes groft.

Spinaten kommes nu i en varm gryde med lidt olivenolie og vand, og vendes stille og roligt, til det falder sammen og taber sin væske, smag til med muskatnød, salt og peber, til sidst vendes der lidt koldt smør i til at samle væsken og runde smagen af.

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s