Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Domaine La Soumade – Rasteau – cuvée prestige 2004

Skriv en kommentar

Lige før weekenden når over os, skal der da hentes lidt vin hjem til de hyggelige stunder, og hvorfor ikke gøre brug af et af Super Best’s tilbud i denne uge, en 2004 Rasteau, fra kongen af Rasteau André Roméro. Vi snakker Côtes De Rhônes Villages med god kvalitet og smag! Den koster 100 kr  i denne uge, så man sparer en halvtredskrone seddel i forhold til den normale pris, noget som gør den til et godt køb!

Næsen er dyb, mørk, næsten støvet med et hint af syltede amarena kirsebær. Frisk åbnet fra flaske er der en del alkohol i smagen. Under den gemmer sig brombær, røget flæsk og chokolade, der er lidt sød tobak og en dejlig stram syre. En meget intens og kraftfuld vin der fylder alle hjørner af mundhulen. Smagen og syren fra vinen bliver siddende i munden et godt stykke tid efter at sidste slurk er sunket.

Efter et stykke tid i glasset bliver vinen mere medgørlig og temmelig saftig, dog uden at den til tider aggressive syre forsvinder, men det kan lidt lagring jo råde bod på, selvom vinen ifølge sund fornuft skulle være tæt på sit peak nu. Det bliver bedre jo længere tid vinen får i glasset, dog er det svært at lade glasset stå så længe, da vinen smager dejligt, selvom den ikke er super harmonisk. Til tilbudsprisen er det et super glas vin!

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s