Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

DeLisio Quarterback 2006

1 kommentar

Sød, næsten kirsebærvins-agtig næse og lidt dæmpet alkohol i baggrunden. Overmodne mørke bær rammer tungen først, hvorefter eftersmagen bliver trukket langt ud af poletter, en meget meget lakridset eftersmag, og jeg elsker lakrids.

Dog husker jeg ikke vinen som så lakridspræget. En varm og dejlig vin, der dog bliver lidt ensformig på grund af lakridsen, og manglende rygrad i form af syre. Der er så meget polet smag at man næsten skulle tro at der var blevet dumpet en ordentlig omgang smeltede poletter ned i vinen, på et eller andet tidspunkt under produktionen.

Vinen er måske også lige en kende dyr i forhold til hvad du får til 149 kr., dog kan den findes på tilbud engang imellem til lidt over 100 kr., hvis jeg husker korrekt, til den pris er det et udmærket køb.

Efter en times tid i glasset forsvinder alkoholpræget fra næsen og vinen bliver meget læskende og saftig, og sammen med halv sødt mad, virker vinen rigtigt godt! Efter at have været åben i et døgns tid begynder lakridsen at flade ud og med det går det interessante egentligt lidt af vinen. Quarterback årgang 2006 er ikke så nuanceret og spændende at drikke, som 2005 var. Hvis man er til mørke vin med sødme og et næsten dessertvins-agtigt præg, så er den dog en vinder!

Og som i kan se på etiket og prop, så er vinen jo gennemført til en aften i den amerikanske fodbolds tegn, med banen’s yard markering foran, bagpå og på proppen, samt en quarterbacken, med bolden under armen i fuldt firspring!

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

One thought on “DeLisio Quarterback 2006

  1. Pingback: Lidt mad og football på thanksgiving day and night « Mad og Vin

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s