Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Delas Frères, Granite De Grange 2007, Côtes De Rhônes

Skriv en kommentar

Dette er en vin som H.J. Hansen, den danske importør af Rhône huset Delas Frères, har lavet i samarbejde med Delas. For at sammenstikke en vin der rammer de danske ganer spot on! Noget Philipson Wine har haft stor success med, med deres Cuvée Philipson fra Guigal.

Dog tror jeg at min flaske var ramt af en fejl. Allerede i duften var der et grønt umodent hint, under de mørke bær og sødmen. Det grønne gik igen i smagen, lidt stikkende, som at tygge på en gren. Under den ubehagelige grønne syre gemte der sig lidt mørkt frugt og sødmen fra solmodne druer, men ikke meget andet. Det blev ikke bedre af at vinen blev iltet, eller fik lov til at stå i et par dage.

En dag skal jeg nok lige få hentet en ny flaske Granite De Grange hjem, og så skal jeg nok fortælle jer resultatet. Jeg er dog efterhånden ved at være sikker på, at det var en fejlbehæftet flaske, da en hurtig søgning på nettet næsten kun giver positive tilkendegivelser om vinen.

Delas Frères

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s