Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Pære belle Hélène

Skriv en kommentar

Hvad gør man når ens lillebror kigger uventet og sulten forbi, efter at butikkerne har lukket en fredag aften? Man kigger da lige hurtigt alt igennem og smækker det sammen, som man har indenfor rækkevidde. Først stod den på carbonara, mere om det senere, men lad os starte med desserten. Jeg havde lidt vaniljeis, en pære, lidt fløde og et par kæmpeskildpadder fra Toms.

Så over blusset med en gryde med lidt sukker, vand og vanilje til en sukkerlage. Af med pærens skræl, dele og ud med huset og stilken. Herefter blev pæren pocheret i sukkerlagen, stille og roligt, til den var dejligt mør. Nu var min pære meget moden, så det tog ikke alverdens tid.

Da de 2 halve pærer var kølet af, røg de på en tallerken med en god klat vaniljeis og så ellers chokoladesauce ud over det hele. Som var kommet til i mellemtiden ved at smelte skildpadderne i lun fløde.

Og så var der ellers lækker dessert!

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s