Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

I fuld gang med forberedelserne til den store nytårsmenu

1 kommentar

Så er jeg ved at være klar med nytårsmenuen til i morgen. Det er jo sidste nytårsaften inden vi rammer et nyt årti, så den skulle have lidt ekstra gas!

Skrogene fra fuglene hygger sig

Snacks –> fiskeæg – fiskeæg – røgede østers – creme fraiche og røgede nødder og mandler

Røget laks, peberrodscreme, agurk, rugbrød

Saltet torsk, æggesalat, rødbede, sennepsskum

"Pølserne" pocheres

“Pølse” med fyld af andelevermousse på braiserede linser, rødløgsmarmelade og syltede løg

Rødløgsmarmeladen står og simrer

Due og agerhøne på selleri fondant, egen sky, bøgehatte og gulerod

Vanilje parfaiten er klar til at komme i fryseren

Passionata, vanilje parfait, krokant med passionsfrugtskerner

Kagebunden er klar til brug

Kagebunden med passionsfrugts mousse på

Så kom der lidt hindbærgele på toppen

Sådan ser det foreløbigt ud, og der er ikke mange ting jeg kan nå at ændre længere, det er nok meget godt. Med lidt god vilje ryger der nok også et par småting, ind imellem et par af retterne.

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

One thought on “I fuld gang med forberedelserne til den store nytårsmenu

  1. Pingback: Nytårsmenu 2010 og lidt fra 2009 « Mad og Vin

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s