Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Sildemad med et twist

Skriv en kommentar

Et godt stykke rugbrød med sild og æg kan altid bruges til frokost, og andre tider af døgnet for den sags skyld. Her har sildemaden fået selskab af lidt svampe og urter. Svampenes smag passer faktisk utroligt godt til det bløde æg og den lidt salte sild.

Rugbrødet er skåret tyndt ud med brødkniv, det kan sagtens lade sig gøre, en god kniv samt lidt øvelse gør det kun nemmere, og ristet sprødt på pande.

Champignonen er skåret i skiver og ristet i rapsolie, tilsat finthakket hvidløg og timian til sidst, sammen med salt og peber.

Bøgehattene er ristede i lidt smør og vendt med esdragon, salt og peber.

Ægget er kogt blødt.

Sildene er sildebidder direkte fra dåse.

Purløget er hakket fint, og cherrytomaten skåret i små både.

Og så er det jo egentligt bare at anrette og spise, velbekomme!

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s