Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Lækker og let morgenmad – Sprødt blødt brød, scrambled eggs, chorizo og chili

Skriv en kommentar

Sød kage eller brød vendt i soyadrik eller mælk og stegt sprødt på en tør pande, med chorizo fra Aalbæk, scrambled eggs og lidt sødt chilisauce, det går man aldrig galt i byen med.

Her har jeg brugt en rest sponge cake, jeg havde fra et tidligere projekt og det fungerede fint. Men anden form for fast, ikke for tung kage eller en sød brødtype, som scones, engelsk muffin eller brioche er også perfekt til en gang lækker morgenmad.

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s