Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Mango – Direkte fra Cebu, Filippinerne… Så bliver det ikke meget bedre!

3 kommentarer

Mango er Filippinernes nationalfrugt, og selvom øriget er stort og producerer mange mangoer, er dem fra Cebu de mest priste. Enten umodne, serveret med bagoong, som er enten reje– eller fiskepasta og som efter sigende skulle dufte og smage noget så kraftigt.

Det er også oftest mango fra Cebu, du finder strimlet og tørret i din nærmeste asiatiske butik, i hvert fald, hvis de fører den tørrede mango af bedste kvalitet.


Mangoen på billedet er hentet hjem direkte fra Cebu, stort set grøn ved ankomsten til Danmark, men en lille uges tid i nærheden af vindueskarmen, i et sydvendt vindue, har gjort underværker, og smagen var tæt på ægte solmoden filippinsk mango, meget bedre bliver det ikke!


Reklamer

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

3 thoughts on “Mango – Direkte fra Cebu, Filippinerne… Så bliver det ikke meget bedre!

 1. HELLO LOVE THE MANGO THIS IS my favorite fruit a the moment !!
  I am Pierre a french foodie I have a blog dedicated to French inventive cooking so come and visit me I hope You willl like it !! cheers from Paris Pierre

 2. hej mit navn er Nicklas Thomsen jeg tænkte på om der er en hjemme side hvor man kan bestille mango fra fillipinerne ??

  • Hej Nicklas,

   Jeg ved ikke om der ligefrem er en hjemmeside hvor man kan bestille mangoerne – men prøv at kigge hos de forskellige asiatiske supermarkeder du kommer forbi, de importerer oftest selv grøntsager fra Asian, og der er engang imellem mangoer på hylderne. Det samme gør sig gældende for mellemøstlige/asiatiske grønthandlere rundt omkring, der kan man også være heldig at finde dem!

   Held til med jagten!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s