Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Butterish chicken med daal

Skriv en kommentar

Nu hvor man har fået lavet en stor portion daal, er det med at få brugt det til lidt forskelligt, før at resterne ryger i fryseren.

Så denne dag skulle den stå på daal med kyllingebryster á la den klassiske indiske butter chicken. Jeg lavede dog ikke marinaden helt efter de originale forskrifter, men brugte hvad jeg lige havde ved hånden.

Kyllingebrysterne blev marineret i 1½ døgn i følgende marinade: En god gang græsk yoghurt, karrypulver, limesaft, tørret chili, frisk ingefær, hvidløg, gurkemeje, salt og peber. Kyllingebrysterne blev delt i 2 på den brede led af brystet og derefter halveret, så de hurtigere kunne suge marinaden til sig.

På dagen, blev de taget direkte fra marinaden og op på en varm pande, uden fedtstof, så yoghurten kunne karamellisere lidt under stegningen.

Som en lille opfrisker lavede jeg lidt groft avocadopure med agurk og tomat på toppen, simpelt og dejligt.

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s