Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Meynard James Keenan fra Tool har slået sig ned som vinbonde!

2 kommentarer

Nu behøver det ikke at være en hemmelighed, at jeg er ret glad for den musik Tool, og for den sags skyld A Perfect Circle, går rundt og laver. Frontmand og sanger i begge bands er Meynard James Keenan, en begavet vokalist, tekst- og sangskriver.

Den gode Keenan er nu også gået i gang med at lave vin, et så gudsforladt sted som, i Arizona. Hans vingård er navngivet Caduceus Wine og efter sigende skulle dråberne, der hidtil er frembragt der smage godt. Vinene er endnu ikke i Danmark, indtil videre bliver de kun solgt fra vineriet samt online. Navnet på vineriet virker heller ikke helt tilfældigt valgt, du kan læse hvad der ligger bag navnet her!

Tjek vineriets superfede site ud, find en dejlig rødvin og lad Tools eller A Perfect Circles musik fylde dig, imens du drømmer dig væk.

Nå ja, som den kunstner Keenan er, har han selvfølgelig lavet en film om sit vin-projekt, som snart rammer biograferne i USA, og herunder kan du se 2 trailere fra filmen, som også ser ret interessant ud. Og så var det hvis nok fanboyisme for i dag!

Blood Into Wine trailers:

Reklamer

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

2 thoughts on “Meynard James Keenan fra Tool har slået sig ned som vinbonde!

 1. Har du prøvet hans vine, eller har du en ide om hvor man kan anskaffe sig nogle af deres vine..

  Har prøvet Caduceus.org, men det er ikke muligt at købe derfra..

  lækker lille blog du har 😉

  • Hej Gilbert,

   Jeg har ikke smagt nogle af hans vine og har faktisk ikke tjekket på på dem siden jeg postede ovenstående indlæg – men umiddelbart lader det kun til at man stadig kun kan købe vinene på gården og til de forskellige smagninger de holder – desværre.

   Og mange tak 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s