Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Albert Ponelle, Signature Blanc, Chardonnay, vin de table Francais

2 kommentarer

Vinen fremstår med en bleggul farve i glasset, dog med et flot skær. Duften er næsten ikke eksisterende, kun lidt sødme og et hint af syre ænses.

Vinen er lidt tam i munden, ved de første par mundfulde. Derefter viser den chardonnay i en lidt tynd men ren udgave. Der er druesmag med kølig sødme, samt det allerede nævnte syrebid henad grapefrugt, samt noter af hø og lidt blomster i slutningen af smagen. Det er en udpræget madvin, der vinder ved iltning, som dæmper syre og fremhæver sødmen. Vinen er også ganske holdbar, den smagte også glimrende på tredjedagen efter åbning.

En fin chardonnay til de 55 kroner den koster hos Brdr. D’s vinhandel på Frederiksberg. Det er svært at finde billigt chardonnay, der smager henad chardonnay, det gør denne. Forvent ikke stor bourgogne, da det ikke findes til den pris, men en fornuftig og anvendelig hvidvin til fiske-, skaldyrs- og lette retter generelt!

Reklamer

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

2 thoughts on “Albert Ponelle, Signature Blanc, Chardonnay, vin de table Francais

  1. Ja den smager faktisk ganske godt, den har også en rød bror der er rigtig fin. http://www.dvin.dk/produkter/roedvin/frankrig/bourgogne/ saftig og elegant, og til ingen penge.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s