Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Nørrebro bryghus, Seven Niepoort Barrel, Barrel Aged Imperial Stout

Skriv en kommentar

Øllen har en fantastisk kulsort farve, med et gyldent skær og et flot brunt skum, der dog rimeligt hurtigt falder.

Duften er sødlig med toner af nyristet kaffe og revet chokolade med hint af brændt samme. Der sniger sig også engelsk lakrids ind i næsen.

Smagen er mørk og dyb med stærk kaffe og bitter espresso, mørkt bittert chokolade, fedtet engelsk lakrids, chokolade, svesker, figner og en tydelig portvins finish, der fader over i en behagelig træet bitterhed. Smagen er meget længe levende, sprudlende og potens.

Seven Niepoort Barrel er en stor øl, hvis man da kan kalde det en øl, smagsmæssigt er den vel mere ovre i hedvin, selvom alkohol procenten ikke er helt deroppe. Der er nye sanseindtryk ved hver tår, en dyb og smygende bryg der er lagt noget kærlighed i. Den ville også kunne gå godt til den rette dessert på grund af sin dybde, kompleksitet og friskhed via kulsyren. En tyktflydende og cremet oplevelse der omslutter tungen med bløde kys, før smagen ”angriber” og tilfredsstiller.


Reklamer

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s