Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Chateau de Sassangy – Bourgogne Aligoté 2007

Skriv en kommentar

Frisk næse med aner af hø og efter lidt tid i glasset, afklaret smør og karamel, først i smagen kommer der umodne frugter som æble og pære, derefter grape, lidt stikken fra stikkelsbær der ikke har fået nok sol og grønne hyldebær.

Smagen forbliver meget grøn og umoden, med lidt smør helt bagerst i sanseregistreret efter noget tid. Jo mere tid vinen får i glasset, jo mere åbner smagen sig op med smør og lidt karamel, og syren forsvinder lidt, dog uden at lade sit bidske indtryk fordufte. En voldsom tur i en karaffel vil højst sandsynligt blødgøre vinen en del.

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s