Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

En lille hurtig og dejlig bønnesalat

Skriv en kommentar

Som en hurtig ting til frokost, eller som en lille let forret virker en bønnesalat som regel altid godt! Først af alt skal der bruges bønner, om det er en fornuftig kvalitet fra dåse eller hjemmekogte, gør ikke den store forskel. Til salaten her, brugte jeg brune bønner fra dåse. Dog kan salaten også sagtens laves med kidney, hvide, sorte eller den bønne du har lyst til, og bedst kan lide.

Bønnerne skal blandes med finthakket bladselleri, gulerod og hvidløg, rødløg i halve ringe, og marineres i olivenolie og sherry eddike. Hvis man skulle ligge inde med nogle friske krydderurter af en art, ville de slet ingen skade gøre. Andre grøntsager end dem jeg brugte i salaten på billedet, vil også sagtens kunne bruges, bare husk at simpelt som regel er godt!

Når det hele er blandet og krydret med salt og peber, skal det stå og trække i 10 minutters tid, og så er det ellers klar til at servere, som det er, eller ovenpå lidt salat! Lidt brød, frisk eller sprødt er også dejligt til salaten.

Reklamer

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s