Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Bagte rodfrugter – Med og uden twist

Skriv en kommentar

Bagte rodfrugter kan bruges som tilbehør til stort set alt, og kan varieres i en uendelighed, og man kan også stille og roligt variere med andre grøntsager, det er egentligt op til ens temperament. De bagte godheder kan også spises alene, som de er eller vendt med en lækker dressing. Der er næsten ikke den ting og måde, man ikke kan twiste den med eller på, både før og efter at grøntsagerne har været en tur i ovnen.

Her stod den på den store rydning af hvad der nu var endt i køleskabet af smårester igennem et par uger. Der var noget knoldselleri, pastinak, rødløg, courgette, gul peberfrugt og hvidløg. De forskellige rodfrugter og grøntsager blev skåret ud i passende stykker og hvidløgene knust med frakken på. Med frakken på siger du? Det er simpelthen skallen på de enkelte fed hvidløg, jeg her på beholder på, så hvidløgene ikke bliver brændte, men dejlige bløde, søde og bagte.

Disse grøntsager blev spist lune med lidt tomater bagt på rest varmen, efter at rodfrugterne var færdige, dertil lidt brød, så sundt så sundt.

Dagen efter blev grøntsagerne marineret i en marinade af olivenolie og soyasauce, igen dejligt sundt og velsmagende.


Reklamer

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s