Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Ristede mandler med soya og chili – Hjemmelavede snacks skaber fryd og glæde!

Skriv en kommentar

En god omgang ristede mandler med den ene eller anden smag gør sig altid godt som en lille snack, enten alene eller til en øl eller et glas vin. Man kan hurtigt købe sig fattig i sådanne snacks i butikkerne, i hvert fald hvis de skal være af en hvis kvalitet. Mange snacks er dog hurtige at bikse sammen derhjemme, og der bestemmer man selv kvaliteten på råvarerne.

Her har jeg brugt mandler med hinde, da de samtidigt, med at mandlen bliver sprød, holder saften. Hvis du hellere vil bruge mandlerne uden hinde, så smut dem selv, da de maskin-afskallede mandler er noget kun tørre, i forhold til dem med hinde, og så lang tid tager det ikke at smutte mandler.

Når du har besluttet dig for hvilke mandler, du har lyst til at bruge. Skal der bruges en meget varm pande, når panden ryger, så skal mandlerne på, her skal mandlerne have et par minutter, hvor de skal være under opsyn og vendes jævnligt. Herefter skal der lidt god olivenolie på panden, vend mandlerne hurtigt et par gange og kom en god omgang soyasauce, samt en lille smule chilisauce på, her bruger jeg den fra Flying Goose Brand, en god klassiker med spark i fra Thailand. Nu skal mandlerne igen vendes et par gange, og soyasaucen skal fordampe. Herefter skal mandlerne over på et stykke køkkenrulle, indtil de skal bruges. Drys med lidt groft flagesalt lige før servering.

Reklamer

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s