Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Curry med pocheret æg

3 kommentarer

Et par dage efter man har lavet sin curry, og gryden nærmer sig tom, er det perfekt morgenmad, især med et dejligt pocheret æg på toppen og en god omgang chilisauce, det gør det slet ikke dårligere.

Curryen er lavet med kartofler, kikærter, røde linser og spinat… Opskrift følger senere på ugen!


Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

3 thoughts on “Curry med pocheret æg

  1. Pingback: Curry med kartofler og spinat – Jeg har vist været Inder i et tidligere liv… « Mad og Vin

  2. do not read dansih but >I got it that it is a poached egg which I love !! cheers Pierre from Paris

  3. It sure is a poached egg, on top of this curry (https://madogvin.wordpress.com/2010/03/10/curry-med-kartofler-og-spinat-jeg-har-vist-v%c3%a6ret-inder-i-et-tidligere-liv/) made on potatoes, red lentils and spinach🙂

    How are things in Paris?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s