Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Rødvinsmarineret lammeculotte på hvidkål vendt med soyasauce og sesamolie

3 kommentarer

Rødvinsmarineret lammeculotte på hvidkål vendt med soyasauce og sesamolie, søde syltede løg og sauce af marinaden, reduceret og monteret med smør.

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

3 thoughts on “Rødvinsmarineret lammeculotte på hvidkål vendt med soyasauce og sesamolie

  1. Du er for sej! Jeg får en veninde på besøg og sad faktisk lige og manglede noget at lave til hende til aftensmad. I’ll go with this one!

  2. Pingback: Lamme genudsendelser – Der er jo påske og lam skal der til! | Mad og Vin

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s