Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Dansk-kineser versus thai

1 kommentar

Klassikeren fra den dansk-kinesiske grillbar nede på hjørnet. Her er den godt nok hjemmelavet, dog med hjælp fra så meget dåsegrønt som muligt for at holde den autentisk. Kylling med alt det dejlige grønne i form af bønnespirer, gulerødder, porre (det smager altså noget bedre, end de slatne forårsløg man p.t. kan finde), champignons (dåse), bambusskud (dåse) vandkastagner (dåse), minimajs (dåse) og en semi-hjemmekogt hønsebouillon.

Kylling i rød karry og kokos. Gulerod, bønnespirer, porre, rød chilifrugt, rød karrypasta, koriander, østersauce (i mangel på fiskesauce), citronsaft, lidt sukker, kokosmælk.

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

One thought on “Dansk-kineser versus thai

  1. hi anders I love thai food nice dish !! Pierre

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s