Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Lammeculotte med spirer og kål, lidt bagt tomat og gyldne kartoffelskiver

2 kommentarer

For et godt stykke tid siden stod den på lammeculotte til gæstebud. Der blev dog ikke spist så godt af lammet, som forventet, det er jo sådan det går, når der er lidt charcuteri, ost og godt hjemmebagt brød til at starte med.


Det gjorde mig dog ikke så meget, da der så var let mad til dagen efter. En blid opvarmning af lammet i ovn, sammen med lidt halverede cherrytomater vendt i olivenolie. Dertil sprøde og gyldne kartoffelskiver.

Kartoffelskiverne laver du lettest gyldne og sprøde ved at skive dem, og derefter overhælde dem med kogende vand. Lad dem trække mere eller mindre til vandet er koldt, så de kan smide en masse stivelse. Dup dem herefter tørre og steg dem sprøde i en dyb pande med en blanding af planteolie og olivenolie. Læg dem på fedtsugende papir og drys med havsalt lige før servering.

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

2 thoughts on “Lammeculotte med spirer og kål, lidt bagt tomat og gyldne kartoffelskiver

  1. Pingback: Tweets that mention Lammeculotte med spirer og kål, lidt bagt tomat og gyldne kartoffelskiver - -- Topsy.com

  2. Pingback: Lamme genudsendelser – Der er jo påske og lam skal der til! | Mad og Vin

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s