Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Brasserie Mundgott – Smeltende gravad laks

6 kommentarer

I sidste uge var jeg lige en hurtig tur forbi Brasserie Mundgott til en gang sen morgenmad/frokost. Velbænket i det hyggelige og stilrene lokale blev der bestilt en omgang brunch til fruen og en hjemmegravad laks med røræg og mad muffin til undertegnede.

Maden kom hurtigt og lækkert så det ud. Den gravede laks, en spise jeg er meget glad for, var blød og lækker, den smeltede på tungen og efterlod en elegant smag af laks, dild og en let sødme. Uden tvivl den bedste gravad laks jeg til dato har smagt. Rørægget var også lavet spot on, blødt og lækkert, med saft og kraft. Muffinen der havde fyld af spinat og gulerod, kan der heller ikke indvendes noget imod, den passede fint til både laks og æg, og så var den ellers også blød og saftig.

Brunchen bestod af gravad laks og røræg, en lækker salami, en lille mad muffin med fyld af gedeostsmousse, en lækker og frisk salat af frisee og endive med en smagsfuld creme fraiche dressing, pocheret frugt og en lækker og kraftigt smagende drænet yoghurt med chokoladeknas lavet på rice crispies, tror jeg. Det hele smagte lækkert og elegant. En flot anretning, hvor man kommer lidt omkring.

Køkkenet holder standard og kvalitet efter at Jess Lee har overtaget tøjlerne fra Thomas Starcke, der vist nok huserer på Café Ministeriet nu, og det er jo helt kanon at Mundgott kører videre i samme sikre og smagsfulde stil. Nu skal jeg bare lige have taget mig sammen og prøve deres aftenkort.

Brasserie Mundgott
Toldbod Plads 2
9000 Aalborg

EDIT: “Jeg har netop fået at vide fra restaurantschef Kent Olesen, at Thomas Starcke er stoppet helt som kok, så det kan ikke være ham der fører fanen på Café Ministeriet. Endnu en solid og dygtig kok som nu har forladt faget. Det er en skam! Jeg har nydt hans mad både på det hedengangne Mad Konsortiet og Mundgott, og mere af den slags mad, ville jeg ikke have været ked af at spise!

Reklamer

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

6 thoughts on “Brasserie Mundgott – Smeltende gravad laks

  1. Pingback: Tweets that mention Brasserie Mundgott – Smeltende gravad laks « Mad og Vin -- Topsy.com

  2. Hej Anders,

    det kan du roligt gøre – var der for nyligt og er ved at lægge sidste hånd på anmeldelsen, som jeg smider et link til når den er “live”…

  3. Madfar’s pt. favorit spisested. Vi må derned og smage en aften.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s