Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Nyt arbejde – Og måske lidt mindre blogning

6 kommentarer

Så går det løs i morgen kl. 12:00, da starter jeg som kok på Søgaards Bryghus i Aalborg. Så hvis du er til godt øl og solidt mad, så er det og jeg at finde derinde.

Det vil jo nok påvirke min blogning en lille smule, da jeg ikke vil have ligeså meget tid til at komme rundt at spise, finde nye ting og lave så meget mad, som hidtil. Dog skal jeg nok komme med et indlæg her og der, og forhåbentligt også lidt oftere!

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

6 thoughts on “Nyt arbejde – Og måske lidt mindre blogning

 1. Hej Anders,
  Tillykke med jobbet. Godt at høre at der igen kommer ordentlig mad nede på søgaards….det har stedet godt nok savnet. Vi ses dernede 🙂

  • Hej Kim,

   Tak skal du have 🙂 Og hvordan deres mad hidtil har været, tør jeg ikke at sige, men de har godt nok kæmpet noget med skiftende personale. Og det jeg har smagt dernede fra, her op til hvor jeg skal starte har været ganske udmærket.

   Det jeg har arbejdet med dernede, de par gange jeg lige har været i køkkenet har været dejligt frisk, godt kød fra Lillegård, frisk fisk og dejligt stenbiderrogn (selvom det synger på sidste vers nu) fra Vesterhavsfisk, frisk grønt fra Druen etc.

   Og jeg vil se frem til at du kigger forbi 🙂

 2. Tillykke med dit nye arbejde. Glæder mig til at komme forbi, når vi er på de kanter.

 3. Stort tillykke fra drengene på GastroMand.dk!

  Du siger bare til, når du er klar til at demonstrere Søgaards nye køkken for de kritiske taster i klassen;)

  • Takker Gastromænd!

   Og nyt køkken skal i ikke regne med at jeg bringer med mig, de har fastlagt deres stil og retning, og jeg er jo bare kok (der er bare knap så mange øl og kringler involveret i arbejdet, som i ‘I kina…’ På Søgaard ryger øllet kun i maden.

   Men jeg giver en melding når jeg er 1000% ind i det osv… Der er ny og dejlig forårsmenu på vej, ene af lækre ting og sager 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s