Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Langtidsbagte auberginer, champignons og tomat

Skriv en kommentar

En lille forret, tilbehør til en hovedret, blandet med lidt grønt som salat, toppet med sorte oliven og gedeost, kun fantasien sætter grænser for hvad denne lille ting kan bruges til – og så er det oven i købet super enkelt at lave.

Til basisdelen skal der bruges aubergine, champignoner, olivenolie, tomater, en god sherry eddike, salt og peber.

Del auberginen og skær den i nogle få mindre stykker og del champignonerne, kom det hele i en bradepande og vend det med lidt olivenolie. Nu skal det stå at hygge sig i ovnen, eventuelt kan du smide det ind, sammen med noget andet, så varmen bliver brugt fornuftigt, og så lade aubergine og champignons trække færdig ved eftervarmen. Ellers kan en times tid ved 150 grader plus eftervarmen derfra også gøre tricket.

Når auberginen er kold og skal bruges, skær skindet fra og skær kødet ud i passende størrelse. Bland kødet med champignons, tomat, sherry eddike, salt, peber og olivenolie og lad det trække i 10 minutters tid og anret. Hvis du gerne vil bruge det varmt, kan det svinges en hurtig tur på en varm pande, lige før servering.

Alle dejlige grønne urter og bitre salater vil tilføje gode elementer til både smag og udseende af retten.

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s