Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Food & Wine Magazine’s Top 100 Liste og verdens 50 bedste restauranter

4 kommentarer

For et par uger siden blev Top 100 Listen fra det amerikanske Food & Wine Magazine flittigt tweeted rundt – og et kig på listen afslørede gode overraskelser i form af Noma, Dim Sum, Bo Bech’s brød og The Coffee Collective. Alle 4 selvfølgelig fra København, men at Danmark kan byde på 4 klasse oplevelser, ud af de 100 ‘bedste’ i verden er jo meget fedt.

Jeg havde egentligt tænkt mig at skrive lidt mere end det her om det, men den gode Rasmus Holmgård, er kommet mig i forkøbet på Spiseliv, så tjek hans skriverier ud!

Derudover er det også i dag, omkring klokken 20:00 at verdens bedste restaurant bliver kåret af det engelske Restaurant Magazine, og mange i Danmark sidder jo nok og håber på at Noma, tager de sidste par hop op på førstepladsen.

Mange mener også at det er muligt, da den nuværende restaurant på førstepladsen, El Bulli, stopper som restaurant efter den kommende sæson, i en indtil videre udefinerbar fremtid – men nu bliver restauranterne vel ikke bedømt på deres fremtidsplaner? Derudover har The Fat Duck, som sidder på andenpladsen, en lidt uheldig sag om madforgiftning, siddende på sig fra sidste år – men lad os se, når sløret for de 50 bedste restauranter bliver løftet i løbet af aftenen!

Til at fordrive ventetiden kan du tjekke dette lange interview med René Redzepi ud, samt dette med Jesper Boelskifte, som sidder i komiteen, der stemmer på de 50 bedste restauranter.

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

4 thoughts on “Food & Wine Magazine’s Top 100 Liste og verdens 50 bedste restauranter

  1. Mit gæt hedder 1. The Fat Duck, 2. NOMA og dermed vil http://GastroMand.dk kunne notere

  2. UPS!

    Mit gæt hedder 1. The Fat Duck, 2. NOMA og dermed vil http://GastroMand.dk kunne notere sammenlagt 6 besøg på verdens 2 bedste restauranter – ikke dårligt med en gennemsnitsalder et stykke under de 30 🙂

  3. Lyder sgu spændende!!!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s