Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Et par gode vinkøb, hvis man alligevel skal ud af døren lørdag…

2 kommentarer

Hvis man i ny og næ kigger forbi Sallings vinafdeling, kan man være heldig at finde et godt vintilbud eller 2… Hvor gode tilbuddene reelt er, tør jeg ikke sige, da det ikke er alle vinene der føres i fast sortiment, men derfor kan man jo godt finde nogle gode køb.

Lige nu kan man finde Joseph Hofstätters Pinot Grigio, en herlig frisk og aromatisk hvidvin fra Alto Adige med en god syre samt fedme. Lige nu er 09’eren, som er den der er på bud lidt ude af balance, men ikke mere, end en god omgang iltning kan råde bod på – Man kan også vælge tålmodens sti og købe nogle flasker og lægge dem på langs, i hvert fald i et halv års tid, hvis ikke 2. Og så kan den erhverves til sølle 90 kroner flasken.

Hvis man er til moden Bordeaux er der også noget at komme efter, nemlig Chateau Corconnac, Haut Medoc, Cru Bourgeois med 10 år på bagen. Det er ikke en vin der skal gemmes yderligere, den er plukkemoden og smager dejligt med mørke bær, grafit, og en flot syre, en flot Bordeaux til de 89 kroner den koster flasken.

Reklamer

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

2 thoughts on “Et par gode vinkøb, hvis man alligevel skal ud af døren lørdag…

  1. hi anders My grandfther was born just close to Saint Laurent du Medoc and I still have family there ! PIerre

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s