Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Spiseliv har været på Kødbyens nye madmarked

Skriv en kommentar

I indlægget her, kan du læse, hvordan det gik for sig da Spiseliv sendte Mira Arkin til Kødbyens nye madmarked, noget som skulle være en succes og byde på Sydlandske tilstande, dog var der mere i ordene, end markedet kunne byde på.

Så kan man jo spørge sig selv om hvorfor sådanne initiativer som regel ender lidt halvfesent. En af tingene er måske at det ligger på en søndag, ud af alle ildsjælene der arbejder med råvarer og mad på den ene eller anden måde, byder ugen på arbejde fra mandag til lørdag – og søndag, hvis da at man er så heldig, er den dag man har lidt ro og fred. Derfor er der nok mange, der allerede på grund af dagen, har fravalgt at dukke op med en bod, da det er rart med lidt hvile nu og da.

Om det økonomiske incitament i at have sig en bod i Kødbyen på en søndag, er noget der kan betale sig, vil jeg ikke gøre mig klog på her – men en lørdag hvor byen alligevel er fyldt med folk og hvor mange lige skal have de sidste varer til aftenes hygge. Sat op imod en forholdsvis mennesketom søndagsby, og en søndag hvor den nok oftere, end ugens andre dage står på take away, efter en uges strabadser – og en weekends opladning til den nye uge der starter mandag… Men parkeringspladsen er jo nok proppet med biler, sådan en lørdag.

Initiativet er godt og hvis det kan komme til at virke, vil det jo være rigtigt godt. Og de fleste gode ting, kræver lidt opstartsfnidder, før det kommer rigtigt op at køre, noget som man da kun kan håbe vil ske.

Reklamer

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s