Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Leon Beyer Gewurztraminer 2006

1 kommentar

Vinen har en flot gylden farve. Duften er stor med solbeskinnet blomstereng og pikant overmoden honningmelon.

Smagen er flot og ren, med en flot balance imellem den typiske Gewurztraminer-fedme og sødme og Beyer’s notoriske stringente syre og struktur. Smagen byder på overmodne og stødte æbler og pærer, canteloup melon og halvtørt citronmelisse, samt en flot og ren syre. Vinen har meget dybde og efter at have været åbent i et døgns tid, kom der også hint af sødme og nuancer henad Gewurztraminer lavet på sent høstede druer.

En dejlig madvin der er gået fint i spænd med asparges, ramsløg og nye kartofler, samt tagliatelle med grønne asparges.

Vinen havde et lille hint af oxidation, lige da den var blevet åbnet, men det dampede dog hurtigt af.

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

One thought on “Leon Beyer Gewurztraminer 2006

  1. Pingback: Leon Beyer Gewurztraminer 2006 | Madbevægelsen -- gastronomi i vækstlaget

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s