Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Asparges polonaise – Yes, galskaben vil ingen ende tage

2 kommentarer

De gode gamle klassikere bliver efterhånden sjældent hevet frem af gemmeren, men hvis man nu ligger inde med nogle lækre hvide asparges, så går de jo glimrende i spænd med hårdkogt æg, ristede brødkrummer og persille – som i den vel efterhånden lidt glemte klassiker asparges polonaise.

Dog har jeg her skiftet de ristede brødkrummer ud med ristede brunoise af bondebrød, og persillen er blevet erstattet af ramsløg og -blomster. De herlige hvide skønheder er efter en let kogning blevet marineret i en marinade bestående af olivenolie, smeltet smør og ahornssirupseddike.


Skønt, lækkert og dejligt!

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

2 thoughts on “Asparges polonaise – Yes, galskaben vil ingen ende tage

  1. Pingback: Asparges polonaise – Yes, galskaben vil ingen ende tage | Madbevægelsen -- gastronomi i vækstlaget

  2. Pingback: Opskrifter med asparges | Madbevægelsen -- danske madblogs

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s