Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Endnu mere pasta med asparges

3 kommentarer

Vil asparges-galskaben ingen ende tage? Jeg synes jeg har levet af asparges den sidste uges tid – men er slet ikke i nærheden af at være træt af de grønne og hvide velsmagende skønheder.

Her er de grønne kommet i selskab med fusilli og lidt ost, samt masser af finthakket ramsløg.

Imens pastaen koger, skæres aspargesen i fine tunger og sauteres let i olivenolie og smør. Når de er dejligt bløde og har tabt deres smag ud i fedtstoffet, og pastaen er et par minutter fra at være kogt. Kommes der et par skefulde pastavand over i panden til aspargesen og fintrevet ost (en godt moden parmegiano eller pecorino er at fortrække) og osten smeltes ud i væsken i panden med asparges, ved svag varme.

Sigt nu vandet fra pastaen og kom det over i panden, sammen med masser af finthakket ramsløg og vend forsigtigt rundt og lad det simre i et par minutter – velbekomme.

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

3 thoughts on “Endnu mere pasta med asparges

  1. Hej Anders,

    hvor skaffer du dine ramsløg?

  2. Pingback: Endnu mere pasta med asparges | Madbevægelsen -- danske madblogs

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s