Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Hofret – Kylling med peberrodssauce

5 kommentarer

Nu læste jeg en eller anden blogoverskrift i sidste uge omhandlende hofretter – lige hvilken ret og hvilken blog det omhandlede, kan jeg desværre ikke huske – så hvis der er hjælp at hente der – vil det jo være fedt🙂

En af mine hofretter og måske det jeg oftest spiser, af god gammeldags bondemad, er kogt fjerkræ med peberrodssauce eller sovs, som det jo nok er, når den er så tyk at klumperne er større end kartoflerne.

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

5 thoughts on “Hofret – Kylling med peberrodssauce

  1. kommer der også en opskrift🙂

  2. Pingback: Hofret – Kylling med peberrodssauce | Madbevægelsen -- danske madblogs

  3. Åh, altså, tænderne løber i vand😀

    Mange hilsner
    Birthe

  4. Pingback: Unghane med peberrodssovs, værsgo’ Kim, her er den endeligt! « Mad og Vin

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s