Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Campogiovanni Rosso Di Montalcino 2008, Toscana, Italien

2 kommentarer

Næsen byder på kirsebær og lidt sødme, begge dele går igen i smagen – sammen med en god syre der udfolder sig i eftersmagen. En dejlig vin til mad på grund af syreindholdet som jeg dog tror forsvinder, hvis vinen bliver serveret for varm – stuetemperatur som stuetemperatur er ment, nemlig de ca. 18 grader passer her.

En behagelig og meget drikkelig vin og de 69 kroner den koster, i Netto, værd.

Vinen blev drukket til andebryst serveret med ristede bøgehatte, syltede løg og en jus fra stegningen af brystet kogt med lidt rødvin. Dertil passede vinen godt, den lette sødme og den gode syre spillede godt sammen med den kraftige and og svampene, den syrlige sødme fra løgene og et touch af urter i form af frisk timian.

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

2 thoughts on “Campogiovanni Rosso Di Montalcino 2008, Toscana, Italien

  1. Pingback: Campogiovanni Rosso Di Montalcino 2008, Toscana, Italien | Madbevægelsen -- danske madblogs

  2. Pingback: Pandestegt andebryst med bøgehatte og syltede løg « Mad og Vin

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s