Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Pandestegt andebryst med bøgehatte og syltede løg

4 kommentarer

Pandestegt andebryst serveret med smørristede bøgehatte, skalotteløg syltet/karamelliseret i en sød-syrlig hindbæreddikelage, pocherede og smørstegte cherrytomater, jus af stegesky og rødvin og frisk timian.

Dertil letkogte og ,i andefedtet, stegte rosenkål.

Der blev drukket Campogiovanni Rosso Di Montalcino 2008 til retten.

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

4 thoughts on “Pandestegt andebryst med bøgehatte og syltede løg

  1. Pingback: Campogiovanni Rosso Di Montalcino 2008, Toscana, Italien « Mad og Vin

  2. Uhmm, endnu en lækker ret!🙂 Jeg tror altså også snart at vi skal have and. Af en eller anden grund synes jeg at det smager bedre nu end til jul…..

    Mange hilsner
    Birthe

  3. Ser fandme da lækker ud!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s