Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Gammeldags oksesteg, kebab og ovnfritter

2 kommentarer

Hvad skal man bruge sin rest gammeldags oksesteg på – når man ikke gider at spise gammeldags oksesteg efter et par dage med den på programmet…?

Man kunne jo skære den op og marinere den i en masse dejlige krydderier og lidt creme fraiche, her i mangel en yoghurt. For derefter at give den et godt skrald på en varm pande og servere det med en dejlig hjemmelavet krydret dressing på toppen af kødet, for at slutte af med en god håndfuld koriander!

Det kunne man supplere med en god portion hjemmelavede ovnfritter, lavet af dejlige aspargeskartofler…

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

2 thoughts on “Gammeldags oksesteg, kebab og ovnfritter

  1. Pingback: Gammeldags oksesteg, kebab og ovnfritter | Madbevægelsen -- danske madblogs

  2. Man skulle godt nok være et asen, hvis man ikke kunne sætte sådan en portion til livs😀

    Mange hilsner
    Birthe

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s