Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Stegt unghane med grønt

Skriv en kommentar

Det burde ikke længere være en nyhed at en af mine favoritspiser er unghane – og især dem fra Bornholm – jeg ved ikke helt hvad de gør ved dem derovre – men godt smager de! En god afbalancering af den netop overståede juls tunge, fede og søde retter.

Unghanen er stegt på rist over kartofler, mark champignons, gulerødder og tomat overhældt med meget god olivenolie, det giver jo sådan en dejligt saft, der kan bruges som sauce!

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s