Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Nytårsmenu 2010 og lidt fra 2009

Skriv en kommentar

Det er efterhånden svært at komme uden om, at der snart skal til at gang i nytårsmenuen – vi nærmer os jo stille og roligt spise/hyggetid denne salige 31. december 2010. Min nytårsmenu i år ser nogenlunde ud som nedenstående – Jeg glæder mig både til at komme igang med at tilberede og spise – og se hvilke og hvordan de valgte vine vil spille sammen med maden!

 

Snacks – crostini med røget andeterrine, andepaté, oliven, cornichons etc…

Bagt jomfruhummer på blomkålspuré med fennikel og urter

Dampet pighvar på stegt skorzonerod og rosenkål

Meunierestegt pighvar på svampe á la creme og rødvin

Krondyrmørbrad med brændte gulerødder og karamelliseret skalotteløg

Brillat savarin og gruyére med gylden pære

Jivara og Manjari chokolade mousse med vaniljeis og tørrede solbær

Hvis du vil kigge nærmere på min menu fra sidste år, så har drengene fra Gastromand postet et par indlæg derom som du kan se her: del 1del 2, med opskrift og fremgangsmåde!

Og her er links til min originale post fra sidste år med lidt andre billeder og her lidt billeder fra tilbredningen af menuen!

 

Godt nytår til alle jer derude!

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s