Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Tunsalat på fennikel og pærer

3 kommentarer

Salat lavet på kogt tun konserveret i olie eller vand er sjældent spændende at se på – det er som om, at den grå farve fortrænger alle forsøg på at pifte den op til noget farvestrålende. Den, vel efterhånden, traditionelle med peberfrugt, rødløg og majs er som regel spiselig, men et lille twist nu og da kan den sagtens tåle – her har den fået lidt pep fra chilisauce, ingefær og forårsløg, vendt sammen med lidt mayonnaise og toppet med koriander.

Tunsalaten er serveret ovenpå olieristet brød og en fennikel-pære salat.

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

3 thoughts on “Tunsalat på fennikel og pærer

  1. Det ser lækkert ud og er til at overkomme sådan en januar dag.

  2. Pingback: Tunsalat på fennikel og pærer | Madbevægelsen -- danske madblogs

  3. Ja, den er lige til at overskue at røre sammen og smager behageligt godt🙂 – og så kan man justere chili’en efter hvor meget varme man ønsker at få i kroppen!

    Godt nytår!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s