Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Spice din løgsuppe op

2 kommentarer

Jeg tror ikke, at der er mange der går af vejen for at få lov til at slubre en god kraftig fransk løgsuppe i sig – jeg gør i hvert fald ikke. Normalt er sådan en suppe dækket af daggammelt brød generøst strøet med revet gruyére og gratineret. Dog kan det engang imellem være rart at få den kraftfulde og kælne suppe med et lidt friskere præg, end det noget tunge smagsbillede som brød og ost giver.

Her er suppen toppet med finthakket fennikel og en ingefærsemulsion – den elegante anissmag og sprødheden fra fennikelen, samt det parfumerede og stærke fra ingefæren, sammen med emulsionens eddike giver et godt pift til suppen og frisker den op, uden at tage smagselementer væk fra den.

Du kan se hvordan du laver suppen her!

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

2 thoughts on “Spice din løgsuppe op

  1. Hey… Nyt design! Nice:)

  2. Yessir, tænkte det var på tide at komme væk fra det mørke og dystre og ind i det lyse, nu hvor foråret stille og roligt er på vej 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s