Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Champagne poesi

Skriv en kommentar

Nedenstående stykke blev postet som en kommentar til et sommer tilbageblik på bloggen www.my-pleasure.dk for et lille stykke tid siden, og der er det jo naturligt nok ved at forsvinde i vrimlen af nye posts og kommentarer, så før jeg glemmer det helt, må jeg hellere genoplive det her – så af med proppen og se frem imod smuk sol og gode varme tider!

 

Sommer og sol, varm regn, blå himmel, blomsterdufte – ikke fordi at det er helt slemt at drikke champagne en mørk og kold nytårsaften og -nat – men det er nu mere fantatisk i solens stråler og vandets reflektioner derfra – sommeren løfter den opløftende drik og gør den mere fantastisk – giver lidt mere til oplevelsen af nuet – fanger nuet skarpere, om det er pga af varmen eller solens stråler…? Bobler på fortovet, i parken med kød der branker på grillen, sammen med dybe intense blikke… selv tanker om sommer og champagne løfter og gør kåd… Godt at det går den rigtige vej.

proppen sprang og straks kunne alle mærke solens stråler varme, og i vinens charme var fremtiden lys, vejen lå udbredt foran dem, livet og verden var deres til at indtage...

 

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s