Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Sushi Sushi time

5 kommentarer

Det er ved at være et godt stykke tid siden at jeg sidst har indtaget sushi – og endnu længere tid siden at jeg har fået sushi i Aalborg. Det skulle der rettes op på med en omgang fra byens efter sigende mest stabile sushi dealer Sushi Sushi – Nu stod jeg ikke for bestillingen, så hvilke navne de forskellige stykker havde er stadig lidt en gåde, men så er det jo godt, at man kan se hvad der er i de forskellige stykker. Generelt var sushien ok, uden at imponere for voldsomt.

Fisken var frisk uden den voldsomme smag, risen kogt ordentligt med et meget lille bid og velsmagende… det grønne der var brugt i rullerne var umodent, mango der smagte af intet, avocado der smagte af intet, kun gulerød og agurk var oppe på par – men de 2 er jo heller ikke så vanskelige.

Rulningen var også lidt ujævn med ikke altid fordelagtig fordeling af fyld, og de der var vendt i rogn og sesamfrø var også lidt triste at se på, da der ikke var ‘guf’ hele vejen rundt.

Til prisen kunne kvaliteten godt få sig et kick, uden at det vil skabe andet end glade(re) kunder – men igen, who cares når der ikke er mere konkurrence på den front i byen…?

Reklamer

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

5 thoughts on “Sushi Sushi time

  1. Jeg kan anbefale KarmaSushi i aalborg. De laver ganske velsmagende sushi i mange variationer. en onsdags menu sælger de til 250kr for 24stk sushi.
    Min største anke ved deres sushi er en lidt for overdrevet brug af agurk (som jeg ikke er specielt glad for i forvejen) og at de indtil fornyeligt kun havde salg og ikke køkken i aalborg. Det sidste har de dog fået lavet om på, så de nu laver frisk sushi i løbet af dagen i aalborg også.

  2. Pingback: Sushi Sushi time | Madbevægelsen -- danske madblogs

  3. Desværre er sushisushi faldet af på den, fordi der, som du skriver, ikke er ret meget seriøs konkurrence på sushifronten i Aalborg. Dog vil jeg lige give et tip; restaurant Fusion som ligger i den nye bygning på havnen har uden tvivl og sammenligning byens bedste sushi! Både som frokost, aften og takeaway. Det SKAL prøves – og selvfølgelig gerne anmeldes 🙂

  4. Pingback: Sushi sushi time again « Mad og Vin

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s