Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Super (Bowl) Burger – og dens anatomi

5 kommentarer

Super Bowl er veloverstået – og med den rette og håbede vinder, det varmer et gammelt grønt og gult hjerte at se #12 kaste et hulens stærkt forsvar i sænk og derefter løfte det smukke trofæ!!!

Op til kampen blev der spist burger – en med ost og det super simple fyld af bøf af oksekød (velkrydret med salt, peber, hvidløgspulver og cayenne peber) syltede agurker, tomat, ketchup, mayo og sennep – why overdo it?

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

5 thoughts on “Super (Bowl) Burger – og dens anatomi

  1. Pingback: Super (Bowl) Burger – og dens anatomi | Madbevægelsen -- danske madblogs

  2. Funkar för mig också!

  3. ja, simpelt og dejligt, ligesom på White Castle😉

  4. Funker helt sikkert også uden bold🙂
    Anders har du opskriften på bollen? for den ser mig rigtig fin ud, den ser ikke købe ud, eller er den fra Penny Lane?

    • Den virker 24/7/365 som de unge siger… og bollen er en spelt-burgerbolle fra påskebrød eller schulstad, så mere inddustriel og købt kan det ikke blive, men den er nu ganske udemærket i forhold til de normale papboller.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s