Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Mads Refslund flytter til Aalborg…

6 kommentarer

I hvert fald for en dag eller to – den 17. marts gæster han nemlig restaurant Mortens Kro, og vil sammen med kroen kaste stjernestøv over lækre råvarer og servere en 5 retters menu!

Der har været meget fokus på den gode Refslund det sidste stykke tid, både i dagbladene men også i blogosfæren (læs de 2 gode indlæg på henholdsvis Bergholts Opskrifter og My-Pleasure – der venter jo nok snart nyt om mandens nye restaurant(eller hvad det bliver til, vi venter spændt!) – efter at han været restaurantløs efter MR måtte smide håndklædet i ringen sidste år.

Hypen om Refslund er stor, og han er også uden tvivl en kok udover det sædvanlige, man kan ikke undsige hans meritter – desværre har jeg aldrig selv smagt hans mad – selvom jeg for godt og vel halvandet år siden stod på Kultorvet, og var sekunder fra at vælge MR, men faldt for fristelsen af det sikre og gik på Restaurationen i stedet – det kan man jo godt fortryde lidt nu, hvor MR ikke længere er!

Så en tur på Mortens Kro for at smage og opleve magien fra kroens og Refslunds hånd er noget der står højt på listen, så nu må vi se om jeg kan få det til at passe ind i planerne! Det er jo nok ikke så lidt man vil gå glip af på sådan en aften, og jeg går stadig og småærgrer mig over at måtte misse, da Paul Cunningham var en tur forbi byen på selvsamme lokation for et par år siden!

Læs mere om arrangementet her!

Reklamer

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

6 thoughts on “Mads Refslund flytter til Aalborg…

  1. Vi kunne jo lave en tur ud af det. Jeg har nemlig selv overvejet at tage derind men fruen er ikke sikker på at hun vil med (hun er vist lidt nærrig omkring den slags).

  2. Pingback: Mads Refslund flytter til Aalborg… | Madbevægelsen -- danske madblogs

  3. Inden længe skulle der gerne lande et smukt indlæg om det herlige aften med bl.a. hanenye og kam hos os… Vi havde jo sendt Webmasteren og Eksilsønderjyden på tur.. Kom i afsted?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s