Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Kylling i rød karry med peberfrugt og aubergine

Skriv en kommentar

Her i vinterkulden er det rart med dejligt varmende mad, og hvis denne ret ikke kan varme, så er dit hjerte for koldt!

Ingredienser:

Kyllingebryst
Aubergine
Rød peberfrugt
Rød karry pasta (jeg er blevet glad for mærket Mae Ploy)
Kokosmælk
Hvidløg
Chili
Ingefær
Bønnespirer
Lime

Start med at skære auberginen ud i passende stykker og steg stykkerne gyldne i rigeligt med olie. Skær peberfrugten ud i passende stykker, hak hvidløg, chili og ingefær så fint som ønsket.

Skær kyllingen ud i passende stykker og steg stykkerne af ved høj varme. Tag kyllingen fra og kom nu peberfrugten ved og giv dem et hurtigt fur, tilsæt rød karry, kokosmælk og chili, ingefær og hvidløg.

Kog til passende konsistens og tilsæt aubergine og kylling og lige før servering bønnespirer. Smag til med salt, limesaft og evt. sukker.

 

Jeg serverede omgangen med basmati ris (fy fy skamme). Retten kan sagtens bære at undvære kyllingen, peberfrugt og aubergine, giver mere end rigeligt fylde deri!

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s