Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Wrap med lam og alskens godterier

3 kommentarer

Det kan være en noget så ørkeløs oplevelse, at skulle finde inspiration til et måltid i et gennemsnitligt dansk supermarked – jeg har da travet mine kilometer rundt omkring kølediske, grønt afdelinger og deslige med et apatisk udtryk i ansigtet.

Lamme culotte smager som regel glimrende, bare en skam at man næsten kun kan finde optøede New Zealandske eksemplarer i kølediskene, men sådan et par stykker røg der i i indkøbskurven i mangel af mere interessante råvarer, samt beslutningen om ikke at skulle bruge alt for lang tid på madlavningen.

Lammet skulle sammen med humus, en god krydret dressing og lidt grønt i wraps, i dagens anledning krydret med hvidløg og urter. Det stod i hvert fald på pakken. Dog var der ikke andet end lidt koriander frø der duftede igennem efter opvarmningen.

Humus i mit hjem er kikærter, tahine, godt med tahine og spidskommen, citron saft, hvidløg og lidt olie til at bløde konsistensen lidt op – godt smager det!

Dressingen blev lavet på 2 dele creme fraiche 18, puha en fejl, skal huske at bruge de der øjne, så den rigtige kan komme med hjem, og 1 del mayonnaise, det blev smagt til med lidt ketchup, knust chili, spidskommen og kardemomme.

I wrappen røg der udover de 2 ovennævnte, agurk, tomat, feld salat og koriander en masse. Og selvfølgelig lammet som havde fået en god tur på en varm pande, krydret generøst med salt, peber og hakket hvidløg, for derefter at ryge små 10 minutter i ovnen, før de obligatoriske 10 minutters trækketid.

Herefter var det bare at påføre, påføre, skære og påføre og overdænge med chiliolie… og så kan der rulles!

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

3 thoughts on “Wrap med lam og alskens godterier

  1. Pingback: Wrap med lam og alskens godterier | Madbevægelsen -- danske madblogs

  2. Både ser og lyder super lækkert. Skal helt klart prøves. Tak for tippet 🙂

    Mads
    http://københavnsrestauranter.dk/

  3. Pingback: Lamme genudsendelser – Der er jo påske og lam skal der til! | Mad og Vin

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s