Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Et vinøst spørgsmål

2 kommentarer

Første post her i rigtig lang tid, er slet ikke en rigtig post, men et spørgsmål til alle de vinvidende i den store dejlige blogosfære!

Hvordan kan den samme vin i 2 glas udvikle sig forskelligt? Vinen (Marchesi di Barolo, Barbaresco 2007) blev skænket på ca. samme tid, samme mængde, der blev taget et par mundfulde… og så fik vinen ellers lov til at stå i glassene i ca. 10 timer, der var vel et sted imellem 3-4 cl per glas… Det ene glas var åbent og lækkert og det med en påbegyndende oxidering? Hvad kan forklaringen på dette være?

Jeg ser meget frem til jeres feedback!

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

2 thoughts on “Et vinøst spørgsmål

  1. Ilt tilførslen. Altså overfladen på vinen i glasset. Samt evt. muligheden for ilt at komme i glasset.
    Hvorfor lader du i øvrigt din vin stå så længe i glasset?

    • tak for feedback, og ilt tilførelsen, stor overflade etc er jeg med på, det der undrer mig er forskellen på vinen i de 2 glas, altså at begge ikke er ramt af lige fremskreden oxidation🙂

      Og bare en lille test for at se hvordan vinen ville reagere🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s