Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Endnu en ny start… eller toback til det gamle

3 kommentarer

Nye tider, måske tid til et nyt koncept og lidt mere gang i pennen… For der har da godt nok været stille, det sidste lange stykke tid, det er ikke mange ord min pen har nedfældet, i andet end notebogen. Arbejdet har slugt rigtigt meget tid, sammen med tilegnelsen af myriader af ny viden, samt kærligheden der har blomstret, og for den sags skyld stadig er i fuldt flor… Det tager alt tid, og tid er der ikke altid nok af, når man har mange jern i ilden!

Bloggen har hidtil været drevet af det mad jeg har kreeret, dog er der efterhånden lang tid imellem, at jeg får lavet lidt mad i min fritid, så at have det som grundlag for bloggen, holder vist ikke længere. Passionen for maden er dog stadig brændende, sammen med passionen for vin, musik og livets andre glæder, som fremover vil blive flettet sammen i ét, forhåbentligt, smukt sammensurium her på bloggen… Og lidt oftere opdateringer end det sidste års tid har budt på, står også højt på listen over hensigtserklæringerne.

Når jeg nu har nævnt musikken, så har jeg haft Spotify til at levere soundtracket til min dag. En glædelig over-middag overraskelse at se streaming tjenesten nu endelig har ramt Danmark. Så er det bare med om Premium accounten er pengene værd, nogle erfaringer derfra? Musikalske spots fra Nik & Jay og Aqua bliver hurtigt belastende i mine ører, i hvert fald når de kommer ind og forstyrrer kontinuiteten i et album og så er lydkvaliteten på gratis niveauet heller ikke toppen.

Min dag hurtigt opsummeret: Spotify, tanker om dette site samt Pinot Noir fra Rodney Strong, rygterne siger at sidstnævnte løsner, hvad nu end der gemmer sig af irritation i min hals, men der skal nu nok alligevel Whisky til før det går i sig selv.

Og drømmer mig måske lidt tilbage til Barcelonas sommer og sol, samt sprøde Cava'er

Reklamer

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

3 thoughts on “Endnu en ny start… eller toback til det gamle

  1. Pingback: Endnu en ny start… eller toback til det gamle | Madbevægelsen -- danske madblogs

  2. Hey Champ,

    godt at have dig tilbage i blogringen!

  3. Takker, også dejligt at være back in action, der er jo så mange historier at fortælle 🙂 og det kan man jo godt, selvom man sidder og spiser tørt rundstykke med skiveskåret Klovborg og drikker dårlig instant kaffe 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s