Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Jan Magnussen by Mats Vineyard

1 kommentar

Nu var det ikke planen at der skulle gå en måneds tid fra sidste indlæg til dette, men sådan skete det… må være lidt mere hængt op end jeg lige indser… Dog er der nu en anbefaling til øjne, næse og gane her…

Merlot fra Stellenbosch i Sydafrika med en dejlig dybrød og tæt farve, duft af solmodne mørke bær, lidt grønne urter, et hint af chokolade og lidt parfumeret krydderi, jeg ikke lige kan sætte ord på.

Vinen er let drikkelig og behagelig i munden, pånær et lidt grønt bittert præg i slutningen. Derudover byder den på mørke bær, hvor især solbær og brombær træder igennem, med en kølig tone, der slutter i lidt chokolade og et bittert sort peberpræg.

Bitterheden kan dog omgåes, hvis vinen bliver serveret køligt, noget som jeg i stor stil har praktiseret henover sommeren. Kølig er vinen letdrikkelig og lækkert læskende. Ved rum temperatur er vinen slet heller skidt, der er meget vin for pengene i den flotte designede BIB med 3 liter til 139.- kroner.

Udover den gode smag og den fornuftige pris, så holder vinen sig ekseptionelt længe, i forhold til min hidtidige erfaring med BIB, hvor smagen relativt hurtigt falmer og mister sin sprudlen, hvis der var sådan en. Livet i Jan M holdt til at posen var tom, og der gik alligevel et lille stykke tid, da der blev sparet lidt på dråberne, da holdbarheden skulle have et skud.

God vin i lækkert design, der bygger på blueprints fra Jan Magnussen’s Corvette fra 2009, da han styrede racerverdenen og vandt Le Mans i sådan en lækker sag, gennemarbejdet og smooth. Et skud værd.

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

One thought on “Jan Magnussen by Mats Vineyard

  1. Pingback: Jan Magnussen by Mats Vineyard – Update – 99 kroner i Dansk Supermarked « Mad og Vin

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s